MİSYONUZ-VİZYONUZ

06.02.2020 428

06-02-2020

MİSYON, VİZYON VE TEMEL DEĞERLER

Okul Müdürlüğümüzün Misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan Misyon, Vizyon, Temel Değerler; Okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

MİSYONUMUZ

Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran, üreten, ürettiklerini değerlendiren, erdemli ve ahlaklı, ülkesine, ailesine hayırlı iyi insanlar yetiştirmek.

VİZYONUMUZ

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim ilkelerine uygun olarak;gelişen teknolojiyi yakından izleyerek, kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını benimseyen; ufku geniş, üretme azmi içinde olan, ülke ekonomisine katkı sağlayan bireyler haline gelmesini sağlamak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

1) Başarının beraberlik bilinciyle yakalayacağına inanır.

2) Sosyal çevremizin ihtiyaçlarını ve bireyin yeterliliklerine önem verir.

3) Her öğrenciye öğrenme olanağını sağlar.

4) Sosyal ilişkilere ve faaliyetlere önem verir

5) Veli öğretmen işbirliğini sürekli geliştirmeyisağlar.

6) Saygı ve hoşgörüye önem verir.

7) Kararlarda katılımcılık esastır.