Altınşehir İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 13:40 - 18.40
Isınma: DOĞAZGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://altinsehirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yarımburgaz Mah. Halkalı Altınşehir İstanbul Cad. No.260/1 Küçükçekmece / İstanbul

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - YARIMBURGAZ MH. İSTANBUL CAD.OKUL SK. NO 260 KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Ulaşım okulumuza HT20, 79Y,79G 79Ş İETT araçlarıyla ulaşılmaktadır. ayrıca minibüslerle ulaşım sağlanabilmekte olup okulumuz yol üzerindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Küçükçekmece merkeze uzaklık 5 km olup, il merkezine uzaklık 30 km dir.